Participatie

13
Jun

Op 23 mei heeft in het gemeentehuis de inloopbijeenkomst over de planontwikkeling ‘Vlietkade’ op het Versluys terrein plaatsgevonden. Wij waren, net als tijdens de eerste inloopbijeenkomst op 13 april 2022, aangenaam verrast naar de grote opkomst van buurtbewoners (ruim 100 bezoekers) en de leeftijdsverschillen van de buurtbewoners (van jong tot oud). Dit laat de mooie betrokkenheid van de buurt zien.

Het verslag van de bijeenkomst kunt u hieronder vinden. 

..

Lees meer

17
May

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst om u bij te praten over de plannen voor het nieuwbouwproject ‘Vlietkade’, aan de Overtocht 64 te Bodegraven, ook wel bekend als het Versluys terrein.

Wanneer: dinsdag 23 mei 2023
Waar/locatie: gemeentehuis Bodegraven
Tijdstip tussen: 18.30 uur - 20.00 uur

Om woningbouw op deze locatie mogelijk te maken is een bestemmingsplan wijziging nodig. Momenteel ligt het concept bestemmingsplan ter inzage tot en met 14 juni 2023.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van..

Lees meer

20
Apr

Op 13 april, in brouwcafé de Arkduif, vond de inloopbijeenkomst over de planontwikkeling Vlietkade op het Versluys terrein plaats.

Het doel van de inloopbijeenkomst was om kennis te maken met de omliggende buurt en andersom om met elkaar het gesprek aan te gaan over de planideeën. Hierbij waren wij vooral benieuwd naar de ideeën, suggesties en aandachtspunten vanuit de omliggende buurt. Deze ideeën, suggesties en aandachtspunten konden de omwonende invullen op een suggestie formulier. De suggesties..

Lees meer

4
Apr

Op woensdag 13 april 2022 is er een inloopavond van 17.00- 19.00 uur in het Brouwcafé de Molen, Overtocht 43 in Bodegraven. U bent van harte welkom om het eerste schetsontwerp te komen bekijken. 

Tijdens de inloopavond maken wij graag kennis met u en horen wij graag uw reactie op het ontwerp. Wij vragen u om uw ideeën, suggesties en wensen voor het ontwerp met ons te delen, zodat wij uw inbreng kunnen meenemen in de verdere planontwikkeling.

..

Lees meer


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring